Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете,млада шофьорка!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от zaryto
    Ако караш Опел Корса ще имаш разход 5,а с алфата 12.Алфата има скъпи части.На една корса четирите амортесиора са по евтини от 2 предни на 145 боксер.Носача е 130 лева.Също така е нисък автомобил и трябва много да се пази от дупки,бурдюри и всякакви подобни явления по "хубавите" български пътища. и т.н..Алфата иска повече да е лигавиш и да и обръщаш внимание,докато една корса може да е юркаш сумати километри само да и сипваш масалце и антифриз.... ама всеки си знае де!
    не сам согласен со тоа мнение но всепак. това говориш ако вземеш корса 1.0? ами ако вземеш 1.6 гси за да е еднаква с алфата 1.6 незнам дали на корсата 1.6 разхода е 5...
    Ас имам пратели които карат Алфите на сщиа начин само сипва масленце и антифриз и кара с километри...
    а цената на частите , ако я споредес с някое японско, или корейско, ще мислеш дека са евтини ...
    а и при нас знаеш како е когато треба да се мене някоя част, не купваме нова туку трсеме по моргите или я оправаме старата
    ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:59.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Колежке,по скоро черната,а когато стигнеш до покупка,ако имаш познат майстор го вземи със себе си и той да я погледне.За годината на колата можеш да се ориентираш по стъклата.
        Alfa Romeo 155 2.0 16v TS

Comment

А тая в дясно дето седи на снимката се вижда една 145ца в автокъщата, мяза точно като мойта, със сигурност е по-нова, за колко я дават нея и как са и параметрите, защо не погледнеш нея колежке, като за млад шофьор, липсата на голяма задница, няма да ти се отрази зле
          Alfa 145 1.6 TS 16V '99
          Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

имал съм и корса и разхода на 1,4 инжекция си беше 8-9 градско... горят си и те...
            Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Колега,Вектра Б гори 9 с ръчкане.Иначе спокойно каране 8 . Корса да гори 9 ми звучи като 145 Боскер да гори 8,9
              Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
              За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от zaryto
                Колега,Вектра Б гори 9 с ръчкане.Иначе спокойно каране 8 . Корса да гори 9 ми звучи като 145 Боскер да гори 8,9
                Вектра Б с какъв двигател? Градско ли? Какво значи ръчкане? Защото аз имам Корса 1.4 моноинжекция и под 8 никога не ми е давала градско, стигам си и над 9 без проблем в София като я ръчкам. Тая Вектра Б трябва да е дизел или да я кара баба, за да даде такъв разход.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Тая Вектра 1.6 екотек 101 коня бензин 96-та година дава 8 разход със спойно каране до 100 км в града.А с ръчкане над 5 хиляди оборота и каране между 120-160 дава 9, 9 и малко нз какви са тея корси 1.4 дето дават 9 ама т'ва с очите съм го видял за вектрата.
                  Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                  За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Еми начи е няква тунингована, щото по каталог и дават 10.5 градско.
                    Освен ако не я карате на 5та по околовръстното само.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Предлагам, да не спамим темата на дамата. Ако исга може и сама да провери по различните форуми на различните марки...
                      Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Здравейте черната Алфа като отидох да я купя беше за съжаление вече продадена сега като алтернатива ми остана само синия металик...утре ще ходя да го купувам какво ще ми кажете като заключение какво най-вече да гледам много ме е страх да не се мина!

Comment

Първоначално публикувано от sexy_lady_666
                          Здравейте черната Алфа като отидох да я купя беше за съжаление вече продадена сега като алтернатива ми остана само синия металик...утре ще ходя да го купувам какво ще ми кажете като заключение какво най-вече да гледам много ме е страх да не се мина!
                          Аз ще ти кажа само едно колежке.....Който го е страх от мечки, да не ходи в гората......Затова ти пожелавам да не се минеш, ще ти стискаме палци. Вземи с тебе човек който разбира, поне малко....Ако не, затваряй очи и нека силата бъде с теб, както казва един колега. Надявам се, скоро да се похвалиш с новата придобивка

И все пак що не видиш тази... http://mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11208800118974725
                          Аз понеже съм пристрастен към крилото, по-новото табло и джантите, пък може да е зле тая ама все пак ......Успех
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Не се хвърляй веднага на първата кола.Поугледай се и с помоща на някой колега от форума може да се намери и нещо по-хубаво.Точно тази която си харесала лично на мен ми е малко съмнителна а и цената ми се вижда неоправдано висока.Черната беше добър избор ама.....

Знам какво е да нямаш търпение особенно за първа кола,но за няколко дни повече все ще издържиш(За добро)

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Продава се една готина кола на Ultrashock (едно момче от форума)! Виж в раздел продава. Колата е 145-ца 1.6 ТС. Много добър вид вади, а и технически мисля, че е добре, защото горе долу и знам историята!
                              Lexus IS200

Comment

sexy_lady_666 Продавам моята красавица.Ако се интересуваш цена 4000лв.Изявиш ли интъерес ще ти кажа кво съм сменял за една година,може и да ти хареса налял съм за 1г около 3000лв минимум.
                                Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Working...
                                X